Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Grilling og gokartkjøring 19. mai

Sandefjord- og Tønsberggruppa gjentar suksessen og inviterer til en herlig dag ute med gokartkjøring og grilling på Håsken i Andebu!

Aktiviteten er skreddersydd enestående mammaer og pappaer med barn fra 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19. mai skal vi grille og kjøre gokart! På Håsken i Andebu er det gokarter til både voksne og barn. Barna  ha fylt 10 år.

Hva skjer'a? 

Kl 11.45 samles vi inne på stedets klubbhus/kiosk. Der får vi en grundig opplæring av banemannskapet og leser og signerer egenerklæringsskjema. Etterpå registreres vi og deles inn i grupper, alle får utdelt hver sin balaklava og så bærer det i vei til garderoben hvor vi finner kjøredresser og hjelm.

Det er èn bane og vi skal kjøre 3 heat hver. Alle kjører hver sin gokart. Barn kjører sammen med barn og voksne kjører sammen med voksne. På gokartbanen regnes man som voksen ved fylte 15 år og da kan man kjøre sammen med mammaene og pappaene. Umiddelbart etter hvert heat får vi en utskrift som viser beste rundetid og slikt.

Joggesko anbefales. Det er IKKE værforbehold, så pakk med deg tørt skift om det ser ut til å bli noe annet enn en god og varm solskinnsdag. Gokartkjøring i regn er mer krevende og forsøk på holde seg sånn noenlunde tørr er helt bortkastet ;)

Stedet har tønnegriller og piknikbenker plassert med flott utsikt over banen. Der lager vi oss en base og koser oss med prat og grilling mellom slagene.

I kiosken er det litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordrer vi som vanlig alle voksne til å droppe kioskhandling på tur med oss og snakke med barna/ungdomen på forhånd. Da blir det likt for alle.  

ALLE som får plass regnes som kjørere. Yngre søsken kan gjerne bli med og heie oss frem på banen og slikt, men skal ikke meldes på.

Ta med til deg og dine: Enkel grillmat/matpakke, vannflasker og kaffe/te. Vi ledere ordner grillkull og tennvæske.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn under aktiviteten, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Seinest kl 11 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De 30 plassene fordeles 5. mai. I Enestående familier deler vi på godene, så har du vært med på denne aktiviteten tidligere, kan du regne med at det er noen andre som først får plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere for dagen Liselotte og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

19. mai 2019

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Håskenveien 335, 3158 Andebu

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. april
15:15
Slutt: 14. mai
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding