Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Bowling og pizza i Sandefjord

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til en trivelig bowlingsøndag i Sandefjord.

Drevne og amatører er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3-4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10. mars skal vi hygge oss med bowling, pizza, brus og kaffe på Metro bowling :)

Planen denne dagen: Skifte til bowlingsko når alle har fått hilst på hverandre. Vi deler oss deretter i grupper à 5 pers og spiller i 1,5 time. Etter en god håndvask koser vi oss med prat, pizza, brus og kaffe.

Har du ikke vært med oss på noe før, er dette en superfin anledning til å bli kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også ofte er aleine med barna/ungdommene sine. Det kommer hele tiden nye familier med og som oftest er vi en fin blanding av nye og 'gamle' på de forskjellige aktivitetene gjennom året.

Ta med: Vannflasker (vi handler ikke brus o.l. under spillingen).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på tur med oss, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Seinest kl 12.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Noen dager før aktiviteten går av stabelen sender vi ut en påminnelse på epost til alle deltakerne.

Står du fortsatt på ønskelista etter at de 30 plassene er fordelt 25. februar, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Frank og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

10. mars 2019

Klokkeslett

12:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Hinderveien 8 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. februar
15:49
Slutt: 8. mars
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding