Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Bålkos og hygge i skileiken på Haukerød

Det er fint vintervær om dagen og vi trenger en aketur.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, uavhengig av fysisk form :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4. februar er dagen for deg som trives ute! Vi drar til skileiken på Haukerød og skal ake, kanskje gå litt på ski, tenne bål, spise medbrakte matpakker/grillmat og utfordre våre fysiske grenser på akebrett og søppelsekker ;)

Du tar med hjemmefra: Ski/aketing, mat til deg og dine, varm drikke, et par tørre votter og sokker og en vedkubbe om du har. Vi er ute hele tida, så ta på varme klær.

Vi ledere tar med: Søppelsekker, marshmallows og Kvikklunsj til alle.

Oppmøteplass: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i gule vester med "Enestående familier" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Dagen avsluttes ikke samlet, vi regner med at vi er forsynte etter et par tre timer. 

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Ingen deltakerpris denne dagen :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Melder du deg på etter at de 40 tilgjengelige plassene er passert, registreres du automatisk på ønskelista. Du vil da høre fra oss om vi klarer å få med deg og dine også.

Noen dager før turen går av stabelen sender vi ut en påminnelses-epost til alle som skal være med.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

4. feb 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Peter Castbergsgate 14 Sandefjord

Antall plasser: 40 Gjenværende: 23

Start: 28. januar
11:00
Slutt: 3. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding