Sandefjord- og Tønsberggruppa går på kino i Tønsberg, og ser Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Sandefjord- og Tønsberggruppa går på kino i Tønsberg, og ser Kjæledyrenes hemmelige liv 2.  Blir du med, du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover (denne filmen inneholder enkelte dramatiske forfølgelsesscener og skikkelser som kan virke truende på de yngste. Filmen har derfor aldersgrense 6 år).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21. juni drar vi på Kilden kino i Tønsberg for å se Kjæledyrenes hemmelige liv 2. Vi møter opp kl. 16.30. Det er en vanlig 2D-film på norsk  (ingen 3D-briller på denne). Denne gangen gjør vi et unntak, og har kun en liten samling før filmen, hvor vi bl.a. presenterer oss og gjør oss klar til å se film sammen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Til barna har vi bestilt en ferdig pakke med popcorn & brus, så det skal ikke være behov for å kjøpe noe mer. Det man ikke vil ha selv, kan man gi bort eller ta med hjem. Vi lager ikke spesialavtaler denne dagen (men det er lov å si nei takk, naturligvis). Voksne deltakere som ønsker en slik popcornpakke kan få det, da må dere melde det på forhånd i kommentarfeltet når dere melder dere på.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møter direkte på Kilden kino fredag 21. juni i foajeen kl. 16.30, og leder er godt merket med Enestående familier!

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne dagen er det ikke noen egenandel.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Plassene blir fordelt senest tirsdag 18. juni. Ved stor pågang prioriterer vi familier som ikke har vært med oss mye, i det siste. Det hender vi får avbud, og da kanskje du hører fra oss selv om dere ikke fikk plass i første runde. Et slikt tilbud kan komme i siste liten, også! Så vet du det, om du ser at jeg ringer.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

21. juni 2019

Klokkeslett

17:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 950 24 333

E- post Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 8, 3117 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 11. juni
9:51
Slutt: 21. juni
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding