Sandefjord og Tønsberggruppa drar til Høyt & Lavt parken

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer deg og dine til en gøyal og kanskje bittelitt nervepirrende dag, hvor vi skal klatre og teste nye grenser i tretopper etc. Noen har muligens gjort dette før, og for andre er dette en ny og spennende opplevelse.

Men her er alle familier like velkomne :)

Det finnes et område i parken som er tilpasset de minste også.

Vil du værra med, så heng deg på!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19. oktober reiser vi med en fin bukett enestående små og store til Svarstad for å klatre, slenge oss fra sted til sted og leke oss skikkelig i tretoppene. Her er det gode muligheter til å teste egne grenser, og gå både litt og MYE utenfor sin egen komfortsone.

Ved påmelding, må dere skrive høyde på barn i meldingsfeltet! Dette for at parkens ansatte trenger å være forberedt i forhold til utstyr etc. For de som får plass denne gangen, vil det være lurt å gå inn på linken under. Og fylle ut egenerklæringsskjemaet på forhånd, og sende inn elektronisk. Da slipper vi mye venting før vi kan ta fatt på en runde med obligatorisk opplæring i løypa.
Link til dette skjemaet ligger under her: 

https://hoytlavt.no/vestfold/egenerklaeringsskjema 

Ta med: Egne matpakker og drikkeflasker for dagen. Pluss godt humør! Vi finner et egnet sted i parken, hvor vi nyter medbrakt matpakke kl 13.00.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 10.00 utenfor inngangen til Høyt & Lavt parken, Svarstad.  Her hilser vi på hverandre først, og går i samlet flokk inn i parken.

Avreise: Dagen avsluttes når parken stenger kl 15.30.

Transport:  Denne dagen må man benytte egen bil/transport for å komme seg til og fra Svartstad. Lederne har ikke anledning til å tilby skyss.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 klatrepark.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt benytte kontanter i konvolutt merket med ditt navn til leder for dagen (Renate).

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig mandag 14. oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Ingvild og Renate (98072551)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

19. okt 2019

Klokkeslett

10:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. oktober
10:00
Slutt: 14. oktober
12:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding