Sandefjord og Tønsberggruppa drar på hyttetur i vinterferien

Kværnstua

Sandefjord og Tønsberggruppa skal på hyttetur i vinterferien -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6-7 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 18 februar til Fredag 21 februar, skal vi kose oss ved kysten på en stor og koselig hytte som heter Kværnstua.

Hytta er ustyrt med køyer fordelt på flere rom. Her er det puter og dyner, men man må selv ha med sengetøy og laken. Hytta har i tillegg fine uteområder. Så vi skal kose oss både inne og ute sammen disse dagene. Vi er flere som gjerne spillert kort og brettspill. Og lederne skal nok finne på noe morsomt under oppholdet. Men det blir en overraskelse! :-)

 

Enestående står for: Middag 3 dager, godteri & kos èn av kveldene, frokost avreisedagen, ved til bål (vi skal grille pølser og Marshmallows), kaffe/te, brus og saft/juice.

Dere må selv ta med: Frokost til 2 dager, lunch og kveldsmat for 3 dager.

Aktiviteter under oppholdet: Lage bål/grille, lage middagene sammen, gå på tur i området, spille kort og brettspill, skravle, leke og kanskje det vanker et par overraskelser underveis...Nøkkelord på denne turen er: SAMMEN. Sammen skal vi ha det hyggelig og gøy! Vi ledere blir super glade når vi ser at dere (og vi) samarbeider og skaper gode minner og vennskap.

Ikke godkjent aktivitet: Nettbrett, mobiler og annen skjermaktivitet bes holdes på rommet. Ikke brukes i felles områdene/samlinger. Hva man gjør på rommet før sengetid, er opp til dere voksne å bestemme.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Og på denne turen kommer vi lederne til å kjøpe inn felles godteri. Dette for at det skal bli likt for alle. La derfor eget godteri bli igjen hjemme.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Direkte ved Kværnstua Tirsdag 18 februar, kl.17.00. Her møter ledere Frank og Renate dere. (Ring Renate hvis du trenger veiforklaring) Tlf: 98072551.

Avreise: Alle hjelper til med rydding og utvask av hytta. Vi forlater hytta ren og pen Fredag 21 februar kl.14.00.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Hyttetur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter i konvolutt med ditt navn på til leder Renate.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. Plassene fordeles så rettferdig som mulig Mandag 10 februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frank og Renate

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

18. feb - 21. feb 2020

Klokkeslett

17:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Søndre Vøra 24, 3234 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 .-

Start: 5. februar
11:25
Slutt: 10. februar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding