Sandefjord og Tønsberg-gruppen inviterer til spenning på Escaperoom og pizza etterpå.

Tirsdag 20. februar skjer det...

Da skal vi bruke hjernene våre...

En vinterferieopplevelse utenom det vanlige...

Viktig! Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Tirsdag 20. februar drar vi til Escaperoom i Tønsberg. Dette er et spennende konsept du kan lese mer om her: https://www.theescaperoom.no/ Etter vi har brukt de små grå drar vi for å spise pizza på Peppes i Tønsberg og blir litt bedre kjent. Denne aktiviteten er i utganspunktet ment for familier med barn over 12 år bosatt i Vestfold. Men skulle det være ledig plass vil vi ta med familier fra andre steder, så det er alltid mulig å stå på ønskelista uansett.

Påmelding åpner 15.02 kl 21.30

Osebergskipet og den forsvunne skatten
Under utgraving av verdens rikeste gravfunn fra vikingtiden blir en stor gullskatt stjålet. Skatten er og blir borte, inntil den en dag dukket opp i det illegale markedet.
Du og et team med etterforskere blir satt på saken for å bistå politiet i etterforskingen. Dere gjør raskt et gjennombrudd i saken, hvor en rekke spor fører dere til et mystisk nedlagt lager i Tønsberg. Dere entrer den dunkle fraflyttede lagerbygningen og videre inn på det som ser ut til å være et kontor som noen fortsatt bruker..
Når dere ser rundt dere forstår dere at dere har funnet gjerningsmannens sitt kontor – det er hit alle spor har pekt! Dere befinner dere i løvens hule!
Med ett går døren i lås bak dere og dere er innesperret! En alarm går av og gjerningsmannen varsles om at noen har brutt seg inn på hans kontor. Han blir vill av raseri og kjører det han kan for å ta dere på fersken!
Han vil ankomme om 60 minutter, klarer dere å finne en vei ut og rømme bygningen før han kommer?

Oppmøte senest klokken 17.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. 

Vi foreslår en egenandel på 50,- pr person. Legg kontantene i en konvolutt med navnet ditt på. Føler du det ble litt mye akkurat nå gir du bare beskjed om det i kommentarfeltet eller på sms. Det er alltid mulig å tilpasse egenandelen. De fleste lederne i Enestående familier har kjennskap til tider med både god og dårlig råd så du trenger ikke å føle på det. Er du derimot med på grunn av det sosiale og har god økonomi er du hjertelig velkommen til å legge en høyere egenandel i konvolutten.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord. Deretter kan du melde dere på. Husk at det kun er anledning til å melde på egen barn. Er det noe du mener vi trenger å vite kan du benytte beskjedfeltet. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du har fått plass på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse

Søndag 18.02  foretar vi ett valg på hvem som får plass denne gangen. Vi må påse at det passer ut med antal deltakere og rom på Escaperoom. Får du plass vil du motta en mail på søndag. Skulle noe ha kommet i veien er det svært viktig at du gir rask beskjed så andre på ønskelista kan få de ledige plassene.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camila og Wenche

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

20. feb 2018

Klokkeslett

18:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla 98840361

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Fjordgaten 11B, 3125 Tønsberg.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. februar
21:30
Slutt: 18. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding