Sandefjord - og Tønsberg gruppen inviterer til gøyal tur i Foldvik Familiepark

Lørdag 29 juni inviterer Sandefjord og Tønsberg gruppen deg og dine til en opplevelsesrik dag i idylliske omgivelser i Foldvik familiepark.

Her skal vi leke, hilse på dyrene, grille og ha det hyggelig.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29 juni setter vi små og store snuter mot koselige Stavern, for felles hygge og moro i Foldvik Familiepark.

Her blir det puttetog kjøring, kanin-kos, hilse på geitene, grisene, papegøyer, traktorsykkel, bilbane, vannlek, store hoppeputer (trampoline) og mye mye mer!

Ta med: Drikkeflasker, egen matpakke og grillmat for hele dagen. Det er griller tilgjengelig for alle der.

Også lurt å ta med tøy etter vær. Og evt pledd/sitteunderlag. Finnes benker/bord,men alltid greit å ha et underlag hvis vått o.l.

For de som vil grise og leke med vann i parken, anbefaler vi å ta med badetøy, håndkle og skift.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.00 på parkeringsplassen til Foldvik familiepark i Stavern. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her tar vi en liten hilserunde, før vi går inn i parken og starter dagen.

Transport: Denne dagen kjører vi egne biler.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales kontant til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. De 30 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 27 juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla og Renate

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

29. juni 2019

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Renate Amalie Tandberg

Telefonnummer 98072551

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Foldvikveien 53a, 3294 Savern

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 17. juni
9:30
Slutt: 25. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding