Sandefjord og Tønsberg-gruppa inviterer til Tusenfryd med buss fra Tønsberg søndag 23.september

Vi inviterer til en dag full av fart og spenning på Tusenfryd med buss fra Tønsberg. 

Bli med :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 23. september reiser vi med buss fra Tønsberg for en dag fylt med karuseller og moro på Tusenfryd.

Ta med: Nistepakke og mat og drikke for hele dagen, gjerne en vannflaske du kan fylle opp. Klær etter vær.

Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig ALLE voksne til å unngå kioskhandling på aktiviteter i Enestående familiers regi.

Oppmøteplass: Kl. 08.30 på togstasjonen i Tønsberg utenfor Narvesenkiosken. Her står lederne for dagen godt synlig i røde T-shorter med "Er du Enestående?" på ryggen. Bussen kjører 08.45. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn, og som alltid er foreldre ansvarlige for egne barn.

Vi vil fordele plassene så klokt og rettferdig som mulig 12.09, da vil det gå ut en e-post til de av dere som har fått plass :) Skriv gjerne opp i beskjedfeltet om du ikke har bil, slik at noen av dere som ikke har bil kan prioriteres på denne bussturen.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Anette

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

23. sep 2018

Klokkeslett

8:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Togstasjonen tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 4. september
20:10
Slutt: 12. september
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding