Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer til spretten moro på Gravity Trampolinepark Sem

Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer til hopp og sprett og tjooghei moro Lørdag 02. februar.

Denne aktiviteten inneholder hoppetid, samt at vi spiser pølser som blir servert i et felles rom underveis.

Denne aktiviteten passer for barn over 5 år. Men voksne er like velkommen til å prøve!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 2. februar tester vi ut Gravity trampolinepark på Sem! Dette er en glimrende mulighet for både store og små, til å sprette i vei og ha det moro. Bli med da vel!

Skriv i beskjedfeltet om det er kun barn som skal hoppe, eller om du som voksen også vil. Har du lyst har du lov nemlig!

Ta med: Her blir det fort varmt. Ta derfor på lette plagg. Antisklisokker er påbudt, og dette får alle som hopper utdelt før vi starter.

Tips: vannflaske er veldig lurt å ha med. Vi har booket et bursdagsrom, hvor vi samles for å spise pølser. Det er ellers ikke lov å ha med medbrakt mat.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.30 i resepsjonen på Gravity. Der vil jeg (Renate) stå godt synlig i vår fine og røde t-shirt.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er  på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Plassene fordeles så rettfedig som mulig Lørdag 26. januar.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Renate (98072551) og Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

2. feb 2019

Klokkeslett

11:30 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Renate

98072551

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Andebuveien 78, 3170 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 21. januar
23:00
Slutt: 31. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding