Sandefjord og Tønsberg-gruppa inviterer til Prebz og Dennis på Foynhagen i Tønsberg 08. juli

Prebz og Dennis gjør come-back for en dag på Foynhagen i Tønsberg, noe vi har lyst å gi interesserte Enestående Familier muligheten til å oppleve. Søndag 08. juli møtes vi for felles matpakkespising før vi sammen rusler bort til Foynhagen for å se disse youtooberne's siste show sammen :-) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Se teksten fra Foynhagen:

PREBZ & Dennis gjør comeback for én dag i Foynhagen!!Etter at Prebz og Dennis la opp har etterspørselen vært høy etter å få oppleve Prebz og Dennis én aller siste gang. De turnerte landet rundt på starten av 2018 med flere utsolgte show, men det var likevel mange som ikke fikk gleden av å se dem live. Nå har Prebz og Dennis bestemt seg for å gi publikum en aller siste mulighet til å oppleve dem igjen før de går hver for seg. Søndag 8.juli gjør Prebz og Dennis comeback for én dag på Foynhagen i Tønsberg.Vi gleder oss til et fantastisk show i hagen 08. Juli!

Ta gjerne med: Matpakke og drikke til felles middag/måltid på bryggekanten.

Oppmøteplass: Kl. 17.00 på Brygga i Tønsberg, rett ved Foynhagen og Oseberg kulturhus, der vikingskipet står. Her står lederne for dagen godt synlige med rød T-shorte med teksten "Er du Enestående?" på ryggen.

Vi sitter samlet på bryggekanten og spiser matpakkene/middagen vi har tatt med oss og blir litt kjent før vi rusler i samlet flokk bort til Foynhagen. Dørene åpnes kl. 17.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser, og det vil mest sannsynlig også bli salg av effekter fra Prebz og Dennis. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Det er mange som ønsker å være med. Når vi har fordelt plassene 11, juni, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på e-post fra oss.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Marianne og Anette (91634196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

8. juli 2018

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Conradisgate 6, Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 2. juni
12:00
Slutt: 11. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding