Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer til klatring og felles måltid

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til klatring og moro. Etter klatringen samles vi til felles måltid på kina restauranten Kowloon som ligger i Sem "sentrum"..

Vi prioriterer denne gangen familier i Tønsberg og omegn først. Men nye og gamle familier er like velkommen!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8-9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. januar møtes vi ved resepsjonen hos Høyt Under Taket (Sem, vegg i vegg med Gravity Trampolinepark). Her klatrer vi i 2 timer. Og drar deretter samlet til restauranten for å spise deilig kinesisk mat.

Oppmøte: Høyt Under Taket (Sem) kl.13.45

Kowloon: Vi spiser på restauranten når vi er ferdig klatret kl.16.00 (Vi velger vann til maten)

Ta med: Drikkeflasker til klatringen, treningstøy (bevegelige klær) og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Transport: Egne biler må denne gangen benyttes til og fra klatrepark og spisested.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Klatring og mat

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter til leder.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig Torsdag 9. januar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Ragnhild og Renate

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

11. jan 2020

Klokkeslett

13:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Andebuveien 78, 3170 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 5. januar
13:27
Slutt: 9. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding