Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer til hyggelig bollebaking og brettspill Lørdag 7 desember

Sandefjord og Tønsberggruppa baker boller og spiller brettspill Lørdag 7 desember.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :-)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

OBS! Kort frist aktivitet!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 7 desember møtes vi på Sandeåsen skole i Tønsberg, for å bake boller og spille litt brettspill.

Oppmøte er kl.12.00 (ved skolekjøkken inngangen nede), og aktiviteten avsluttes kl.16.00.

Dere kommer til ferdig hevet deig, som står klare ved alle stasjoner/benker. Her får alle trille ut sine boller, og pensle/steke de selv. Når alle de deilige bollene er ferdig. Samles vi rundt små bord, hvor vi spiser alle de deilige verkene våre, drikker saft/vann og spiller brettspill sammen. Brettspill vi alle har tatt med litt hver hjemmefra, som vi bytter på å spille. Blir det noe til overs, får dere dette med hjem i brødpose bare ;-) Leder Renate har med saft, bakepapir og brødposer.

Ekstra info: Leder Renate er den som gjør klar alle deiger i forkant, da vi ønsker å bruke mesteparten av tiden på å spise boller, spille spill og hygge. Renate er hverken god på eller vant til glutenfri deig etc. Så denne gangen blir det deig med hvetemel.

Ta med: Brettspill, kort, yatzy, forkle og godt humør :-)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 nedenfor skolen (der ballbingen er. Man går ned trappa)

Transport: Denne dagen kan dere komme dere dit med buss nr 01 (Åsgårdstrand) eller 118 (Sandeåsen) fra rutebilstasjonen i Tønsberg sentrum. Gå av ved Olsrød Park, og gå inn veien hvor dere passerer Rema 1000. Eller dere benytter egne biler.

Foreslått deltakerpris: GRATIS! :-) Bare godt humør og dere selv er dagens pris ;-)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig Torsdag 5 desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate (98072551)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

7. des 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandeveien 30, 3150 Tolvsrød

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: GRATIS

Start: 2. desember
9:00
Slutt: 5. desember
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding