Sandefjord og Tønsberg-gruppa inviterer til dagstur med buss til Bø Sommarland 07. august

Vi gleder oss til en dag i Skandinavias største vannpark - Bli med til Bø Sommarland!

Vi kjører buss fra Tønsberg med hentestopp i Sandefjord.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 7. august reiser vi med buss til Bø Sommarland for en dag full av vannfylte aktiviteter. Aktiviteten passer for badeglade familier.

Ta med: Badetøy, håndkle, nistepakke og det du trenger av mat og drikke for dagen. Anbefaler også å ta med ekstra skift.

Oppmøteplass: Kl. 08.00 utenfor togstasjonen i Tønsberg ved Narvesen, her står lederne for dagen i røde T-Shorter hvor det står "Er du enestående?" på ryggen., Bussen kjører kl. 08.15 fra Tønsberg. Bussen stopper på Sandefjord busstasjon ved steingjerdet mot kirkegården ca.kl. 08.35 og plukker opp deltakere fra Sandefjord.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna dine om det på forhånd.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når vi har aktiviteter med buss vil vi gjerne prioritere noen av dere som ikke har bil, så skriv gjerne i beskjedfeltet "Har ikke bil" slik at vi kan ta hensyn til det i fordelingen av plasser. Skriv også opp i beskjedfeltet om du møter opp i Tønsberg eller Sandefjord slik at vi har oversikten. Vi vil fordele plassene rundt 22/23 juli og da vil de deltakerne som har fått plasser motta en e-post fra oss.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Liselotte og Anette (91634196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

7. aug 2018

Klokkeslett

8:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Tønsberg togstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 3. juli
0:22
Slutt: 23. juli
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding