Sandefjord og Tønsberg-gruppa inviterer til dagstur med båt til Bolærne onsdag 11.juli

Vi gleder oss til en sommerdag med Bolærnebåten ut i den fine skjærgården. Vi tilbringer dagen på Bolærne, slapper av og koser oss. Noen bader, noen rusler, noen leker, øya byr på mange muligheter :-) Vi finner oss en felles base som vi også vil ha et felles rekemåltid ved. Bli med da vel!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 11. juli reiser vi ut med Bolærnebåten som går fra Tønsberg kl.10.30. Vi tilbringer dagen ute på Østre Bolærne. Her skal vi kose oss, slappe av, bade, rusle, spise og nyte en felles dag ute i skjærgården. Vi tar Bolærnebåten hjem igjen med avgang 19.30 fra Bolærne. Skulle det blir dårlig vær har vi muligheten til en tidligere retur (15.30).

Ta med: Badetøy, håndklær, solkrem, solbriller, noe å ligge/sitte på og andre strand-ting du ønsker å ha med. Klær etter vær. Ta også med matpakke og drikke til det du trenger utenom vårt felles måltid. Lederne tar med reker og tilbehør til alle sammen som vi skal kose oss med. Meld event. fra om allergi i beskjedfeltet.

Oppmøteplass: Senest kl. 10.15 der Bolærnebåten går ifra i Tønsberg. Her vil lederne stå godt synlige med røde T-Shorter hvor det står "Er du enestående?" på ryggen. Bolernebåten har avgang/anløp på østsiden/utsiden av kanalbroen – Kanalveien 15. ved Dags Marked i rundkjøringen ved Esso stasjon. Det skal være gratis parkering ca. 50 meter fra der ferga går. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna dine om det på forhånd.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Vi vil fordele de 30 plassene så rettferdig som mulig torsdag 21.juni. Da vil vi sende ut en e-post til de som har fått plasser.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina (45610952) og Anette (91634196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

11. juli 2018

Klokkeslett

10:15 - 20:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kanalveien 15, tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 14. juni
22:00
Slutt: 6. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding