Sandefjord og Tønsberg gruppa inviterer: Piknik i parken og teater fredag 20 juli

Fredag 20 juli tar vi frem piknikteppet og koser oss i badeparken med barna før vi ser karius og baktus i Fon teltet. 

Bli med på Piknik i badeparken etterfulgt av en hyggelig familieforestiling i Fon teltet

Oppmøteplass: Kl 14 på lekeplassen i badeparken. Lederne er lette å få øye på i gule vester. 

Vi spiser piknik, lar barna leke på lekeplassen mens vi voksne senker skuldrene og tar en kopp kaffi. Vi rusler bort i samlet flokk til Fon teltet ca kl 15. forestillingen begynner kl 1530 og varer ca en halv time. Dette er en forestilling som passer for alle.

Ta med:

  • nistepakke og noe å drikke
  • kle deg etter vær
  • godt humør

Kiosk:  Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna dine om det på forhånd.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Vennlig hilsen frivillig leder Marianne og Camilla

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

20. juli 2018

Klokkeslett

14:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Marianne Aase

Telefonnummer 41329285

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Badeparken sandefjord

Antall plasser: 30 Gjenværende: 15

Pris: 50

Start: 10. juli
13:00
Slutt: 20. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding