Sandefjord: Bli med på julegrøt og teater onsdag 12. desember!

Onsdag 12. desember inviterer vi i Sandefjords- og Tønsberggruppa til julegrøt og saft på Globusgården, før vi sammen rusler over på Hjertnes og ser "Georgs magiske medisin".

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 12. desember inviterer vi i Sandefjords- og Tønsberggruppa til julegrøt og saft på Globusgården, før vi sammen rusler over på Hjertnes og ser "Georgs magiske medisin".

Vi møtes på Globusgården kl. 16.30 til julegrøt og saft. Deretter går vi over på Hjertnes hvor vi får se Riksteaterets oppsetning av "Georgs magiske medisin".  Du kjenner kanskje historien, som er skrevet av Roald Dahl?

Georgs bestemor er nemlig ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. Selve forestillingen varer i to timer (til ca. kl. 20).

Vi åpner for ønskeliste først, og fordeler plassene onsdag 5. desember.  Dersom mange vil være med, prioriterer vi familier som ikke har vært med oss så mye i høst.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi har magen full av grøt og det er en vanlig onsdag, så det burde gå greit.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.30 i IOGT-salen øverst i Globusgården.

Vår foreslåtte deltakerpris: Det er midt i desember, så vi tenker at vi spanderer denne førjulskvelden (dere kan heller finne på en liten "juleglede" dere kan spre videre!)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Plassene fordeles onsdag 5. desember. Om du ikke får plass i første omgang, kan det hende du hører fra oss om vi får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Merethe og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

12. des 2018

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningensgt. 1 A, 3211 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 14. november
14:00
Slutt: 12. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding