KORT FRIST! Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til spontan 4DX kinovisning og måltid

Fremad

Sandefjord og Tønsberggruppa er SPONTANE!

Vi inviterer deg og dine til en spennende visning i 4DX salen på Kilden kino. Og avslutter dagen med en deilig hamburger inkl pommes frites og brus på Groovy Diner.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover (anbefalt aldersgrense på filmen).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29 februar skal vi se filmen FREMAD som denne dagen har førpremiere.  Dette blir i den nye og spennende salen med seter som rister, spruter vann og mye annet morsomt underveis!Det er kort påmeldingsfrist, så ikke vent med å melde deg og dine på! :-)

FREMAD er en amerikansk dataanimert urban fantasy-film produsert av Pixar Animation Studios. Her møter vi to alvebrødre i tenårene, bosatt i en forstad til en fantasiverden. Guttene skal legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk.

Ta med: Ønsket drikke og litt godteri hjemmefra (kjøp på butikken før du kommer til kinoen) Vi handler ikke i kiosken.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 13.45 utenfor billettkiosken på Kilden kino.

Filmen starter: 14.00

Groovy Diner:  Filmen er ferdig ca kl.16.00. Vi spiser forhåndsbestil hamburger med pommes frites og brus til.

Slutt: Vi avslutter dagen når alle har spist og hatt det hyggelig sammen. Ca kl.17.30

Transport: Egne biler (gratis parkering utenfor kinoen), eller man kan ta buss som stopper rett utenfor Kilden kino.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 4DXkino

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter til leder Renate.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser (20). Og kort påmeldingsfrist. Disse blir derfor fordelt så klokt og rettferdig som mulig Fredag 28 februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Renate Amalie

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

13:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 8, 3117 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 ,- pr person

Start: 26. februar
21:28
Slutt: 28. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding