Helgetur til Sjøstrand og besøk i Dyreparken

Sandefjord og Tønsbergsgruppen inviterer til helgetur og Dyreparken

Hei. Vil du være så vennlig å lese all informasjonen før du melder din interesse da det står mye viktig informasjon her.

Fredag 7. september til søndag 9. september drar vi til Sjøstrand leirsted. På lørdagen tar vi turen til Dyreparken i Kristiansand.

Vi har den gleden av å invitere familier i Vestfold med på helgetur til koselige Sjøstrand i skjærgården utenfor Kristiansand, og en spennende dag i Dyreparken i Kristiansand på lørdag. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 4-5 årsalder og oppover. Har du yngre barn vil det komme andre aktiviteter senere som du kan melde deg og dine på. 

Alle kjører egen privatbil ned på fredag. Avreisetidspunkt og oppmøte kommer vi tilbake til litt senere når skolene har staret opp og vi får litt oversikt over når våre egne barn slutter på  fredager.

Alle tar med seg nok mat til seg og sine. Men på lørdag kveld står Enestående familier for fellesmiddag og godteri/snacks. Alle hjelper til med matlaging og opprydding etterpå. Vi griller pølser og maiskolber. Vi ønsker ikke at noen har med eget godteri/snacks av hensyn til fellesskapet. På denne måten får alle barna like mye å godt å kose seg med på lørdag.

Lørdag avtaler vi tidspunkt og sted der alle kan komme å spise lunsj sammen i Dyreparken. Matpakke smører man selv med seg så det holder til seg og sine. Husk drikkeflaske. Det er alltid hyggelig å sitte litt sammen. Som vanlig oppfordrer vi til å unngå kioskhandling og souvernierer på våre aktiviteter.

Sjøstrand er det tre hytter og to sovesaler, så det betyr man deler rom med en eller to andre familier. Vi vil prøve å alderstilpasse familiene slik at man kanskje finner noen å gå sammen med i dyreparken for de som har lyst til det. Alle hjelper til med utvask på søndag der man har bodd og av alle fellesarealer.

Det vil være regler knyttet til bading på stedet. Derfor anbefaler vi at egen svømmevest tas med, om man har det, til de som ikke er svømmedyktige eller usikkre i vann. Det finnes også noen svømevester på stedet.

Det er viktig å være klar over, om man ikke har vært i Dyreparken før, at badelandet og dyreparken er to foskjellige parker, og på denne turen er det Dyreparken vi skal til.

Bading blir det uansett for de som vil på Sjøstrand, så husk badetøy og håndkle ;-)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med ditt navn. Er prisen litt for høy akkurat nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Prisen inkluderer opphold, felles måltid og inngang i Dyreparken.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Etter påmelding til ønskelisten vil vi foreta en skjønnsmessig tildeling av plasser til denne aktiviteten. De som får plass vil få en epost som bekrefter dette etter at påmeldingen er avsluttet. Denne mailen vil komme 30.august.

Som vanlig kan man kun melde på seg selv og egne barn. Det er begresnet med plasser.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :-)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Minner om at alle våre arrangementer er rusfrie. Husk også på at man ikke tar bilde av andre uten samtykke, og man legger det heller ikke ut på sosiale medier uten samtykke fra foresatte når det gjelder mindreårige.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Camilla og Camilla

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

sandefjord@enstaaendefamilier.no

Informasjon

Dato

7. sep - 9. sep 2018

Klokkeslett

19:30 - 22:25

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla og Camilla

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Telefonnummer 98840361

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. august
8:00
Slutt: 28. august
15:25

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding