Skiensgruppa inviterer til Foldvik Familiepark 13. juni!

Lørdag 13. juni inviterer vi til en dag i Foldvik Familiepark. 

På Foldvik besøker vi dyr, vi kan hoppe i høyet, kjøre tog, plaske i plaskedammen og masse annet gøy. 

Aktiviteten er åpen for familier med barn i alle aldre, men passer best for dem med mindre barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tilbringer dagen i Foldvik Familiepark. Her kan vi gjøre det vi har lyst til og det er mulig å være så lenge man vil. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre enestående familier!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Niste/drikke til lunsj og evt. resten av dagen om dere vil være lenge. Noe å sitte på. Antibac. Evt. badetøy om plaskedammen skal testes! Det vil ikke være leker i sandkassene så ta med egne bøtter og spader om dere vil leke der.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøteplass: Kl 10.45 på parkeringsplassen like før hovedinngangen til Foldvik Familiepark. Dere må selv ordne transport/kjøre selv og møte oss der. Leder er lett å få øye på i rød-skjorte. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn i parken og finner en felles base.

Hver familie tar med egen mat og drikke og så spiser vi lunsj sammen ved basen på tidspunktet vi avtaler.

Hvordan komme hit: http://foldvik.no/veibeskrivelse/

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Foldvik

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Aktiviteten er åpen for påmelding. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 12. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

13. juni 2020

Klokkeslett

10:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Foldvikveien 53a

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 9. juni
22:33
Slutt: 11. juni
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding