Sandefjordsgruppa: "Sti for øye" i Stokke

Lørdag ettermiddag 4. november reiser vi til "Sti for øye" i Stokke.

Aktiviteten passer for alle enestående familier som trives ute :)

Vennligst les hele aktivitetsinformasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

"Sti for øye" i Stokke har vi besøkt tidligere i år og nå skal vi gjøre det igjen.

Denne gangen legges imidlertid turen dit på kveldstid, og vi kan love at skumring og mørket inne på disse skogsstiene blir en helt annen opplevelse enn i dagslys :)

Her er starten på "Sti for øye"s historie: Ideen ble unnfanget i 2001, etter at jeg hver morgen gjennom år fulgte barn fra Fossnes gjennom skogen til bussen som skulle frakte dem til Steinerskolen på Nøtterøy. Da hadde jeg hildringsstunden på tilbakeveien, på stien i tidlige morgener med god tid, fred og ro. Jeg oppdaget lauvtrærne og trollheggen, nøt de meterlange teppene med hvitveis og feltene med blåveis, plukket gullet i skogen, kantarellene, til frokost og ble oppmerksom på den enorme variasjonen av fuglesang og lyder. Lyden av ospetrær i vinden, lukten av den knallgrønne mosen etter regnvær. Jeg observerte andre som gikk på stien og tenkte: hvordan skal jeg få gjort dem oppmerksom på alt det fantastiske i denne helt vanlige vestfoldskogen. Svaret var KUNST. Kunst som spiller på lag med naturen, fra kunstnere som ser og værer skogen for så å spille sammen med naturen i sitt uttrykk. Kunsten som tilpasser seg naturen, ikke omvendt.

Ta med i tursekken din: Drikkeflasker, kaffe/te/kakao, noe å sitte på og en vedkubbe eller to om du har. Vi skal være ute hele tiden så viktig å ha på nok klær.

Vi ledere sørger for å ta med bålmat til oss alle. Sikkert pølser. Og marshmallows også kanskje? Det smaker alltid godt!

Oppmøteplass: Kl 17 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Lederen der har på gul vest og er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre først og så kjører vi avgårde i samlet flokk til Sti for øye i Stokke.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Det er ingen deltakerpris denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er sendt til din epostadresse.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men, det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Marianne og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

4. nov 2017

Klokkeslett

17:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marianne og Nina
456 10 952
sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sti for øye stokke

Antall plasser: 50 Gjenværende: 40

Start: 30. september
17:00
Slutt: 3. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding