Sandefjord og Tønsbergruppen inviterer: Klatredag 6.november.

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til en gøyal ettermiddag med innendørsklatring og fellesmåltid på Sem lørdag 6.november.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Denne lørdagen passer for deg som tør å spenne på deg både klatresko og klatresele og få litt høy puls sammen med barna på "Høyt under taket" :)

Plan for dagen:

Oppmøte senest 13.45.

- Kl 14: Vi registreres og ser opplæringsvideo som bl.a viser bruk av autosikring.

Får på oss klatresko og klatresele. Vi klatrer og har det gøy i 2 timer.

- Ca kl 16.30: Blir bedre kjent med hverandre mens vi spiser sammen (baguette og fruktbeger). Ta med egne vannflasker.

- Ca kl 17.30: Avslutning og hjemreise.

Regler:

Barn under 6 år: Minimum 10 kg. Må hele tiden klatre i følge med sin forelder.

Barn 6 - 13 år: Må hele tiden være under tilsyn av sin forelder.

Ta med deg: 

  • vannflasker og godt humør.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, bes alle om å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Seinest kl 13.45 utenfor inngangen til "Høyt under taket". Lederne har rød lue og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Sem

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 19.oktober. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine og Nina

Sandefjord og Tønsberggruppa

Informasjon

Dato

6. nov 2021

Klokkeslett

13:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine M.

97348880

Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Andebuveien 78 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. oktober
10:52
Slutt: 19. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding