Sandefjord og Tønsbergruppa inviterer til "Jul i Blåfjell" med Tønsberg amatørteater

Sandefjord og Tønsberggruppa koser oss med pizza før vi ser på "jul i blåfjell" med Tønsberg amatørteater.

Tønsberg amatørteater ønsker at vi skal fylle salen med nisser, så ha på en rød eller blå nisselue under forestillingen! 

Forestillingen passer for barn fra 4 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 14 desember møtes vi 15.45 utenfor Peppes i Tønsberg. Vi spiser pizza før vi går bort til Oseberg kulturhus. Her får vi se på generalprøven til Tønsberg amatørteaters oppsetning av Jul i Blåfjell.

Forestillingen er ferdig ca. 20.30

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.45 utenfor Peppes Pizza. Vi har bord fra kl. 16.00. 

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Jul i Blåfjell

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne og Ragnhild

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

14. des 2021

Klokkeslett

15:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Ragnhild Negård

Telefonnummer 93239929

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes pizza tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 25. november
13:00
Slutt: 8. desember
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding