Sandefjord- og Tønsberggruppen skal kose seg på Gon camping 31. juli - 4. august

Sandefjord- og Tønsberggruppen skal på ferietur til Gon camping, her blir det mulighet for deilige dager med bading, krabbefiske, supbrett og uteleker.

Vi vil prioritere familier fra vårt område med barn i skolealder og som gjerne er med for første gang til Gon :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31. juli møtes vi på Gon camping, innsjekk fra kl. 15:30. 

Vi har booket enkle og koselige campinghytter med tekjøkken og selvhushold. I tillegg til familiene i hyttene rundt deg vil lederne bo i 2. etasje på "hovedhuset" på campingen. Kl. 18 sørger lederne for at grillen er varm, da blir det treffpunkt for alle - hilserunde og alle kan grille medbrakt mat og vi spiser sammen. (vi flytter gjerne også på litt av utemøblementet ved hyttene slik at alle kan sitte samlet). Her holder vi på så lenge vi har lyst, noen har kanskje også lyst til å sette ut krabbeteine i løpet av kvelden :)
Ellers vil programmet være svært uforpliktende, så dere må gjerne bruke disse feriedagene slik det best passer deg og dine, på stranden, på svaberg eller en dagstur til Stavern eller Larvik om noen blir rastløse :)
Vi satser dog på å grille sammen hver ettermiddag / kveld, litt avhengig av været :)
Det vil være litt forskjellig utstyr som en kan låne, blant annet krabbefiskeutstyr etc. Vi har også med Supbrett :) 
Campinghyttene er eldre og sjarmerende med enkel standard. Det er sengeplass til fire, samt en liten frokostplass, tekjøkken og enkelt kjøkkenutstyr som vannkoker/kaffetrakter. Terrasse med utemøbler (som gjerne settes ut på gresset slik at det er sitteplass til alle når det er middag). Parkering ved siden av hver hytte. 
Det er ikke tillatt med hund/kjæledyr. 
Midt på anlegget er det sanitæranlegg, toalett, vaskemaskin og dusj (som tar 10-kroninger).
Hver familie ordner transport til / fra Gon camping. Se gjerne: Start / Home - Gon Camping og hytteutleie

Ta med deg: 

  • egne dyner og puter (evt. sovepose), sengetøy inkl. laken.
  • mat og drikke til deg og dine alle dager, nærmeste matbutikk er ca. 2,5 km unna. Det er lov å ha med godteri og brus til seg og sine, men vær så snill å unngå kioskbesøk på området...
  • klær etter vær, men vi satser på nydelig sommervær så solkrem, håndkle og badetøy bør være med :)
  • 10-kroninger til dusjen
  • familiens favorittleker / spill, fotball/kubb etc. og evt. flytende vannleker/figurer.
  • flytevest, om en ønsker å prøve seg på Supbrett. (kan lånes på BUA)

Lederne tar med: grillkull etc., Supbrett og kanskje noen spill/leker. 

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Merk dog at det er lov å ha med egen brus/godteri etc. (men moderer det gjerne slik at barna ikke nødvendigvis løper rundt med det foran de andre barna/familiene).

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten, inkl. ved bading (en kan ikke forvente at andre (eller lederne) skal passe eller se etter barna for en).

Oppmøte: Innsjekk fra kl. 15:30, leder treffer dere på verandaen på hovedhuset. Her får dere nøkkel til deres hytte. Er det nydelig vær denne dagen er det bare å komme før for å kose seg på stranden :)
Hilserunde tar vi når vi møtes for å lage / spise hver vår middag ca. kl. 18 - ved campinghyttene. 
Utsjekk senest kl. 11 på avreisedagen. En må belage seg på å vaske ut av hyttene selv.

Foreslått deltakerpris: Kr 150 pr. persone evt. max. kr. 450 pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cecilie og Karianne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

31. juli - 4. aug 2022

Klokkeslett

15:30 - 11:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cecilie og Karianne

Telefonnummer: 92 24 17 48

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Gon camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 4. juni
19:15
Slutt: 28. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding