Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til nyttårstur til Jønnbu (Lifjell/Bø)

Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til nyttårstur til Jønnbu / Lifjell, Bø i Telemark. 

Aktiviteten passer for familier med barn og ungdommer som liker å stå / gå på ski, ake og andre vinteraktiviteter - og som kan holde seg våkne til noe etter midnatt på nyttårsaften :)

Vi vil prioritere familier fra Sandefjord- og Tønsberg og som vi kjenner litt fra før gjennom dagsaktiviteter. Det forventes at alle som er med, små som store, bidrar i god dugnadsånd gjennom oppholdet. 

Ved påmelding er det viktig at du i beskjedfeltet gir beskjed om: evt. matallergier og hvor mange av dere som ønsker å stå på alpint.
Inkludert i aktiviteten er et dagskort til skisenteret på Lifjell (her finnes en barnebakke, rett ved der vi skal bo, og en større bakke 2-3 min. kjøretur unna).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 29. desember fra kl. 15 møtes vi på Jønnbu leirsted og hver familie tildeles eget rom (en må påregne å dele bad/wc med andre familier).
Vi håper vi er så heldige at det kommer snø for her er det gode muligheter til å stå på ski, ake og andre vinteraktiviteter rett utenfor døren. Ellers blir det kos, hygge, sosialt samvær - og en hyggelig nyttårsfeiring :)
Våre aktiviteter er nettbrett/mobilfrie, husk gjerne å minne dere selv og barna på dette :)
Nyttårsturen er selvfølgelig helt alkoholfri og vi vil sende programmet for turen til de som får plass på aktiviteten noen dager i forveien.
 
Ta med deg: 

 • sengetøy, håndklær (dyner og puter finnes)
 • gode og varme klær
 • innesko/tøfler
 • klær til nyttårsaften, da har vi på noe annet enn superundertøy eller kosebukse ;)
 • ski- og / eller alpinutstyr, akebrett etc. til seg og sine. Sjekk gjerne med BUA i Sandefjord, BUA Færder, Skattkammeret i Tønsberg eller tilsvarende for evt. å låne slikt, de har som regel masse utstyr en kan få låne gratis. Vi kan dessverre ikke bistå med utlån av slikt utstyr.
 • mat og drikke til deg og dine til frokost, matpakker og evt. til kvelds alle dager - inkl. te, kakao, kaffe el.l.
 • egen drikke til middagene (Enestående familier kjøper inn litt saft som kan deles, men når det er tomt er det tomt.. ;) )
 • Frukt, noe snacks el.l. til skiturer og gjerne litt ekstra godteri til deg og dine 
 • Matboks, drikkeflasker, termos, tursekk, sitteunderlag etc.
 • Familiens kort- eller brettspillfavoritter
 • Om du har, og vil dele med oss andre, så kan du gjerne ta med rester av julegodt, nyttårspynt etc. 

Lederne tar med: 

 • alt til middagene - foruten drikke som alle har med til seg og sine
 • snacks og godteri til nyttårsaften

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: fra kl. 15 på Jønnbu leirsted, Lifjellvegen 966, torsdag 29. desember. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ragnhild og Karianne

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

29. des 2022 - 1. jan 2023

Klokkeslett

15:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Ragnhild og Karianne

Telefonnummer: 92241748

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Jønnbu leirskole, Lifjellvegen 966

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per person

Start: 29. oktober
11:00
Slutt: 1. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding