Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til Jul i Blåfjell 13. des.

Sandefjord- og Tønsberggruppen har vært så heldige at vi har fått billetter av Tønsberg Amatørteater til generalprøven deres på Jul i Blåfjell. Vi satser på at alle som deltar med oss denne ettermiddagen får en god dose julestemning med seg hjem  :)
Amatørteateret ønsker at salen skal fylles med nisser. På deres vegne ber vi at alle, store som små, har med og tar på røde eller blå nisseluer til forestillingen :)
Forestillingen passer for familier med barn fra ca. 4 års alder. Barna bør kunne sitte i ro i løpet av forestillingen, den varer i ca 2,5 time inkl pause (slutter senest 20:30).

Vi vil prioritere familier fra vårt område med barn under 12 år denne dagen :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 13. desember møtes vi for å spise et godt måltid sammen på Tollboden Spiseri kl. 15:45 før vi går samlet til Oseberg Kulturhus der teaterforestillingen begynner kl. 18:00.
Det selges div. kioskvarer både i forkant av forestillingen, i pausen og i etterkant og vi ber dere la være å oppsøke disse av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset. (vi forventer at forestillingen er ferdig senest kl. 20:30).
På Tollboden vil det bli servert juletallerken til de voksne, pølse og fries til barna. 
Vi har ikke alle detaljene på hva som vil være på juletallerkenen, men vanligvis er det ribbe med f.eks. medisterkake, sosisser etc.
For dem som ikke spiser svin vil det være et alternativ med kylling, og kyllingpølser som alternativ til barna.
Husk å skrive i kommentarfeltet om dere ikke spiser svin og dermed ønsker alternativet med kylling til små og store :)
Ta med deg: 

  • vannflasker (det kan være kjekt å ha noe å drikke på i løpet av forestillingen)
  • rød- eller blå nisselue til hele familien
  • godt humør

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 15:45 på Tollboden Spiseri, adresse Nedre Langgate 38. Her blir det et eget lokale til oss. Aktivitetslederne har på et rødt merke der det står Enestående familier. Vi tar en enkel hilserunde når alle har kommet. Møt presis!

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

13. des 2022

Klokkeslett

15:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karianne

Telefonnummer: 92 24 17 48

E- post 

Sted

Nedre Langgate 38

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 17. oktober
15:00
Slutt: 20. november
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding