Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til alpintur til Kongsberg 12. februar

Sandefjord- og Tønsberggruppen har satt opp buss til Kongsberg og gjør seg klare for en herlig dag ute med slalåmski på beina lørdag 12. februar!

Nye og 'gamle' enestående familier er like velkomne til å melde sin interesse :)

Aktiviteten passer for familier med barn som har lyst til å stå en dag på slalåm, enten en er nybegynnere eller erfarne :) Vi ønsker særlig å prioritere dem uten bil denne gangen, så skriv gjerne noe om det i kommentarfeltet når dere melder dere på.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi gleder oss over nok en gang å tilby en slalåm-/alpindag i Kongsberg skisenter!
Dagen starter med buss fra Sandefjord via Sem og Tønsberg og til skisenteret. Vel fremme ca. kl. 11 henter en av lederne heiskort til alle og deler ut. 
Vi lager oss en pausebase i bunnen av bakken hvor det er mange benker og noen bålpanner. Med unntak av toalettbesøk er vi ute HELE dagen. Selv om vi må holde avstand blir det nok muligheter for å bli litt kjent med de andre deltakerne. Kanskje slår man følge inn i familieområdet og står der samtidig? Avtaler å spise lunsjen sammen ved to bord som står i nærheten av hverandre? 

Foreldre/foresatte må også ha ski på beina og hjelm på hodet og følge barnet/barna sine på alle turer i heis og løyper :)

Det er ikke værforbehold.

Hjemreise: kl. 16.

Ta med deg: 

 • munnbind
 • tursekk
 • sitteunderlag
 • gode matpakker, evt. bålmat
 • grillpinner
 • termoser med varm drikke, evt. varmt vann
 • kopper
 • drikkeflasker
 • klær etter hver
 • reisesyketabletter
 • slalåm/alpinutstyr og hjelmer (har du ikke eget - lån av venner, bekjente eller en utlånssentral)

Lederne tar med til alle: ved til bålpanner, kakao og kvikklunsj.  

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna om dette i forveien.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: bussen går fra Sandefjord togstasjon kl. 09:00, Aulerød pendlerparkering v/Sem kl. 09:20 (der er det gratis parkering, om noen kommer med bil) og fra Tønsberg togstasjon kl. 09:30. Deltakere må møte opp i god tid før avreise, bussen kjører presis og venter ikke. 
Antibac og munnbind før ombordstigning på bussen. Denne gangen ønsker vi at alle har spist frokost hjemme først, slik at munnbindet beholdes på under hele kjøreturen. Familier sitter samlet og med et setes mellomrom til andre familier.
OBS, for de som blir dårlige av bilkjøring/buss anbefales å ta reisesyketablett i forveien.
Vi planlegger å kjøre tur/retur uten stopp, samme stoppested på vei hjem.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet å gi beskjed om hvor dere ønsker å gå på bussen og om det ellers er noe du ønsker å gjøre oss oppmerksom på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Billøse familier vil prioriteres.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om at aktivitetstilbudet Enestående familier primært er for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cathrine og Karianne 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

12. feb 2022

Klokkeslett

9:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine M og Karianne

tlfnr. 973 48 880 / 922 41748

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongsberg Skisenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 11. januar
11:20
Slutt: 22. januar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding