Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Trollfoss i Lardal 14. juni

Sandefjord og Tønsberggruppa er i turmodus og denne sommersøndagen er det Vestfolds høyeste foss som skal besøkes igjen!

Aktiviteten passer for familier med litt større barn.

Trollfoss i Daleelva er èn av mange naturperler i Lardal. 

Fallet på 12 meter er imponerende der det ligger i et canyonlignende område. 

Det er et lite stykke å gå fra der vi parkerer, vi tilpasser tempoet og går i samlet flokk. De siste meterne ned til elva er ganske bratt. Sand og noe løse småstein. Tau til å holde seg fast i om man trenger det. Vi håper på lav vannføring slik at det er mulig å gå på elvesteinene helt inn til fossen. Regn med litt småvåte sko. Kulpen er finfin å kjøle seg ned i, for dem som vil og tør.

Siden vi ble litt kjent i området sist, satser vi på å gå riktig på første forsøk denne gangen ;)

Bomvei med Vippsbetaling, ca 50 kr.

Har du ikke vært med på noen aktiviteter med Enestående familier tidligere, er dette en superfin anledning til å bli litt kjent med tilbudet og andre voksne som også er ofte alene med barna sine.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteten.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND.

Ta med deg i sekken din: Antibac, raus matpakke, vannflasker, kaffe/te ,gode sko og klær etter vær. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne har på gul vest og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre, får veibeskrivelse og så kjører vi avgårde i privatbilene våre.

Vi kan dessverre ikke tilby skyss denne dagen.

Foreslått deltakerpris: Ingen (hver familie betaler for seg på bomveien).

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Melder du din interesse etter at de 30 plassene er passert, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen

Frank og Nina

Informasjon

Dato

14. juni 2020

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Antall plasser: 30 Gjenværende: 12

Start: 28. mai
21:39
Slutt: 12. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding