Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til telttur på Vestre Bolærne 20-21 august. VÆRFORBEHOLD!

Sandefjord og Tønsberggruppa forlenger sommeren med en natt ute i telt!

Aktiviteten passer for familier med barn som vant til å være ute. Vi vil prioritere familier fra vårt område med barn i skolealder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20 august tar vi båten fra Tønsberg til Vestre Bolærne for en natt i telt/hengekøye. Vi møtes på kaia kl. 12.00, båten går kl. 12.30. Vi tar båten tilbake på søndag som går kl. 13.00 og er tilbake på kaia ca. 14.00.

På Vestre Bolærne er det tilgjengelig utedo og vann. Alt annet må vi selv ta med. Både telt og annet utstyr til å ligge ute kan lånes på Bua: https://www.bua.no/utlansordninger/skattkammeret-tonsberg

Dersom værvarselet viser at det skal bli dårlig vær, vil dessverre turen måtte avlyses!

 

Ta med deg: 

  • Telt/hengekøyer
  • Liggeunderlag
  • Soveposer
  • Eventuelt pute
  • Klær etter været; gjerne varmt undertøy til natten
  • Badetøy og badehåndkle
  • Brødmat til kvelds og frokost
  • Drikke til hele turen
  • 1 toalettrull
  • Familiens favorittleker / spill, fotball/kubb etc. og evt. flytende vannleker/figurer.

Lederne tar med: Grillmat til middag lørdag og godteri og annet til kos. Husk å meld fra om eventuelle allergier eller mathensyn i kommentarfeltet.

Vi tar også med kniver og fiskestenger dersom noen ønsker å prøve fiskelykken!

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på brygga til Bolærnebåten; kanalveien 2 Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før båten går kl. 12.30.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cecilie og Ragnhild

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

20. aug - 21. aug 2022

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cecilie, tlf 413 25 013 eller Ragnhild, tlf 932 39 929

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kanalveien 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 1. august
19:43
Slutt: 10. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding