Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til spretten moro på Gravity

Sandefjord og Tønsberggruppa tar en tur på Gravity.

Føler du og dine for litt hoppende moro på en litt kjedelig Søndag?

BLI MED DA VEL! :-)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne.

Familier i Tønsberg og omegn vil prioriteres først.

Aktiviteten passer for dere med barn fra 9 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13 September tar vi på oss joggisen og spretter i vei. Det blir 1.5 time med sprett & moro, og innlagt pause hvor vi spiser pizza.Det er lov for de voksne å sitte i cafeen og skravle litt mens barna hopper også sålkart!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker/vann (vi står for pizza og brus i pause, + anti-skli sokker som er inkludert)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11.45 i resepsjonen (Gravity skal rekke å sette på bånd og dele ut sokker til alle før hoppingen starter kl.12)

Transport: Alle må komme seg til og fra i privatbiler. Buss på Søndag her er det desverre dårlig med. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Gravity

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vipps er absolutt foretrukket som betalingsmiddel i disse tider.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har ca 20 plasser. De fordeles så rettferdig som mulig Torsdag 10. September.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Renate og Frank

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

13. sep 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Andebuveien 78, 3170 Sem

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr. pers

Start: 7. september
8:11
Slutt: 10. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding