Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til ridedag med overnatting

Stall Verdens Ende

Sandefjord og Tønsberggruppa reiser til Verdens ende!

Her blir det riding med overnatting og måltider. Hvor alt av smittevern vil bli nøye fulgt.

Nye og gamle familier er like velkommen til å melde seg på.

Familier med eldre barn prioriteres denne gangen, fra 10 års alder og oppover. Og i førsterekke de som er bosatt i Tønsberg og Sandefjord eller omegn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 6 juni, møtes vi utenfor inngangen hos Stall Verdens Ende. Her skal vi bli kjent med området, hverandre, hestene, utstyret og lære mye om hest. Vi skal deretter ri på bane og kanskje en tur ut i nasjonalparken siste dagen. Det blir hygge, litt lek ute, knytte nye bånd og sosialisering, felles måltider hvor alt er forberedt i forhold til smittevern og strenge regler rundt dette.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Program Lørdag:

* Oppmøte kl 10.30 direkte på stedet.

* Hver familie blir tildelt sitt eget rom hvor vi setter fra oss våre ting.

* Hvert rom får sin egen frukt til disponering for familien under oppholdet.

* Stall Verdens Ende vil vise oss rundt og gjøre oss kjent med alt.

* Lunch ca kl.12.30 (ferdig påsmurt/innpakket grov baguette m/kylligpålegg) Bruk egne drikkeflasker.

* Etter lunch blir det en hilserunde/bli kjent før vi etterhvert prøver å ri litt fram mot middag.

* Middag blir ca kl.17-18 (Lasagne m/salat som KUN en ansatt deler ut) Bruk egne drikkeflasker.

* Ellers kan man fint bruke områdene rundt, gå tur i nasjonalparken. Og for den som er ekstra vågal: Bade! Husk badetøy & håndkle!

Program Søndag:

* Frokost kl.08.00 (Ferdig påsmurt/innpakket grov baguette m/kyllingpålegg)

* Ut i stallen hvor de flotte ansatte guider oss i stell og saling før vi muligens rir ute i terreng (nasjonalparken) om været er med oss.

* Lunch ca kl.12 (Mulig pølsegrilling om været er med oss)

* Vi pakker våre saker og forlater våre rom. Dagen avsluttes når alle er ferdige med dette etter lunch.

Ta med: Drikkeflasker, klær etter vær, egne dyner og puter/sovepose og laken. Det er nødvendig med sko som har litt hæl, da disse gir best grep i stigbøylene (gummistøvler, korte sko, halvhøye sko etc). Har du ridehjelm/utstyr selv, ta dette med. Også lurt med noe enkelt knekkebrød,ferdig oppskjært brød og pålegg på tube etc (som ikke krever kjøleskap), om mer mat trengs til kvelden eller mellom måltider.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 10.30 utenfor inngangen til Stall Verdens Ende.

Transport:  Her må alle benytte egne biler. Alternativt går det buss til Verdens Ende fra Tønsberg sentrum (sjekk vkt.ruteopplysning /177).

Foreslått deltakerpris: Kr 100 ,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Stall Verdens Ende

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. Disse vil bli fordelt så rettferdig som mulig Fredag 29 mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla og Renate Amalie

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

6. juni - 7. juni 2020

Klokkeslett

10:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Skåeveien 3, 3145 Tjøme

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr pr pers

Start: 22. mai
12:39
Slutt: 29. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding