Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til kurs i å sy munnbind

Syns du også at prisene på engangs-munnbind er for høye? Og kan du tenke deg å lære å lage hjemmesydde og mer miljøvennlige munnbind?

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til kurs i å sy munnbind.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med litt større barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30. august møtes vi på Bydelshuset i Tønsberg. Her skal vi lære å sy munnbind av bomull. Heidi Bøhn tar oss gjennom trinnene og veileder oss i prosessen. Dette blir mye gøyere å lære sammen enn å sitte å lure på hvordan vi går frem i hver vår stue :-) Så tar vi med oss de munnbindene vi lager hjem.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Har du egen symaskin eller mulighet for å låne en symaskin av venner eller familie setter vi pris på at du tar med denne. Da skriver du i beskjedfeltet til oss: "Jeg tar med en symaskin" eller " Jeg tar med to symaskiner til meg og barnet/ungdommen". Har du ikke tilgang på symaskin skriver du "Jeg trenger å låne symaskin" så hjelper vi til med å skaffe til låns.

Bomullsstoff, gjerne satengvevd som er vasket på forhånd på 90 grader (da er det ferdig krympet og maskene tette og stoffet klar til bruk). Kanskje har du noe gammelt sengetøy du kan bruke? Ta også med egen drikke som kaffe/te/saft på termoser eller flasker. Fint om du også kan ta med en egen saks å klippe stoffet med.

Lederene tar med litt ekstra stoff, og sørger for å ha med nok strikk og skråbånd til syingen :-)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl. 12.00 ved hovedinngangen på Bydelshuset i Tønsberg. Lederne tar deg imot ved hovedinngangen i røde T-shorter når vi starter.

Foreslått deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 23. august. Familier fra Tønsberg og omegn prioriteres på denne aktiviteten.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina og Anette

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

30. aug 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaendefamilier.no

Sted

Bydelshuset tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 17. august
20:00
Slutt: 27. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding