Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til klatredag Lørdag 20. juni

Høyt & Lavtparken Svarstad

Sandefjord og Tønsberggruppa gjentar opplevelsen i høst som ga mersmak.

Vi leker apekatter og klatremus i topper, på liner/tau,  zip-line og klatrevegger.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :-)

Men familier som ikke har fått bli med tidligere, samt de som bor nærmest blir prioritert først.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7-8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20. juni møtes vi direkte ved klatreparken kl.10.00.

Her skal vi teste litt grenser og ha det gøy!

ALLE må på forhånd fylle ut og levere elektronisk egenerklæringsskjema!

Da slipper vi mye venting før vi kan ta fatt på en runde med obligatorisk opplæring i løypa. Vi har kun 3 timer klatring.
Link til dette skjemaet ligger under her:

https://hoytlavt.no/vestfold/egenerklaeringsskjema

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, egen matpakke og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 10.00 på parkens parkerinsplass. Lederne er lette å se med en rød ballong. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk.

Transport:  Alle må benytte egne biler/få bekjente eller familie til å skysse seg til og fra parken. Pga smittevern, kan vi ikke blande familier i bilene.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 klatrepark

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig Fredag 12. juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frank og Renate Amalie

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

20. juni 2020

Klokkeslett

10:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr. pers

Start: 4. juni
12:24
Slutt: 12. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding