Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Selvplukk av epler 18. september

Sandefjord og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før - bli med på selvplukk av epler lørdag 18. september!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi er inne i en herlig årstid hvor det bugner av bær, sopp, grønnsaker og frukt!

Glem sjokoladekake, nå på høsten er det eplekake og andre godsaker som gjelder :) Hva med å lære å lage "Mormors epledessert", eplesyltetøy, eplegrøt eller kandiserte epler? Se flere tips til bruk av epler.

Denne lørdagen tenker vi oss til en stor eplehage i Sandefjord. Her får vi plukke eplene som akkurat har falt ned. Slik fersk nedfallsfrukt er super kortreist mat. Hvor kjekt er det ikke å ha med et par tre fire kasser epler hjem og teste ut ulike oppskrifter med ungene?

Etter plukkingen hygger vi oss sammen på tunet med matpakkelunsj og skravling.

Er du ny i Enestående familier, er en slik aktivitet en fin anledning til å bli litt kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også er mye alene med barna sine. Det er hele tiden nye som finner frem til oss og på de fleste aktivitetene gjennom året er vi en god blanding av helt nye, litt erfarne og "gamle travere". Unntaket er overnattingsturer. Da er vi sammen over et myye lenger tidsrom og på slike gis plassene til familier vi kjenner litt fra før. Vi planlegger nå for flere flotte overnattingsturer i høst og til vinteren, så pass på nå i tiden fremover å melde interesse også på enkle dagsaktiviteter :)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND.

Ta med deg i sekken din: 

  • termos med kaffe/te
  • drikkeflasker
  • matpakke
  • klær etter vær
  • sitteunderlag
  • poser til eplene

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Seinest kl 11.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K (hvilken eplehage vi skal besøke er snart klart). Lederne har på røde t-skjorter og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi kjører videre i privatbilene våre.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen. Enestående familier tar hele kostnaden for alle selvplukkeplene.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 13. september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen

Nina m/flere

Sandefjord og Tønsberggruppa

Informasjon

Dato

18. sep 2021

Klokkeslett

11:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

45610952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. september
11:33
Slutt: 13. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding