Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Pepperkakeverksted 11. desember

Tradisjonen tro arrangerer Sandefjord og Tønsberggruppa pepperkakeverksted og i år går det av stabelen søndag 11. desember!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Èn av førjulstidas triveligste aktiviteter er under planlegging :)

Vi er så heldige å igjen få låne to skolekjøkkener på Breidablikk ungdomsskole. Dette er dagen med høy kosefaktor: Pynting av pepperkakehus og utbaking og pynting av massevis av pepperkaker!

Før dere kommer, har en håndfull tidligere aktivitetsledere fra gruppa hygget seg sammen og montert alle pepperkakehusene for oss slik at vi slipper å bekymre oss for glovarmt sukker rundt barn og slikt :) 

Enestående familier stiller med alt av materiell (huselementer, pepperkakedeig, bakepapir, mel, melis til glasur, Non-stop, seigmenn, osv). 

Har du sittet på gjerdet en stund og lurt på hva Enestående familier er og om det kanskje kan være noe for deg og barna å bli med på? Gjennom året er vi som regel en god blanding og nye og 'gamle' familier på de fleste aktivitetene. Vi liker å bli kjent med nye folk - ta sjansen og meld deg på, da vel :)

Ta med deg: 

- kakebokser, kjevle og noen pepperkakeformer om du har

- fat til å frakte det ferdigpyntede pepperkakehuset hjem på

- sprøytepose til glasur, om du har

- innesko/tøfler, om du vil

- kaffe/te og drikkeflasker

- enkel matpakke om du tror dere trenger en liten matbit underveis

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 på skolekjøkkenet til Breidablikk ungdomsskole i Sandefjord. Parkering bak i skolegården. Se etter Enestående familiers store beachflagg som settes ut ved inngangen. Vi starter som vanlig med informasjon og en enkel hilserunde :)

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 1. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nina og noen tidligere aktivitetsledere som igjen stiller som pepperkakehusbyggere.

Informasjon

Dato

11. des 2022

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

45610952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Breidablikk ungdomsskole, Frøyas vei 33, Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. november
11:12
Slutt: 1. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding