Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Helgetur til Sjøstrand og dagsbesøk i Kristiansand dyrepark

Sandefjord- og Tønsberggruppa reiser på helgetur til flotte Sjøstrand 6. - 8. september.

Lørdagen tilbringes i Kristiansand dyrepark!

Turen passer for familier med barn fra 5 år og oppover.

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Helga 6. - 8. september ønsker Sandefjord- og Tønsberggruppa velkommen til koselige dager på 'Sjøstrand' - ungdomsorganisasjonen Juvente sitt landsted på Møvig utenfor Kristiansand.

'Sjøstrand' er ei perle og ligger særdeles vakkert til i strandkanten. Landstedet er på 13 mål og består av en hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta er som et hus og har to store soverom/sovesaler med køyesenger oppe. Kjøkken og stue i første etasje er naturlige arealer for oss å samles på til hygge og felles måltider. Småhyttene har to små soverom med køyesenger + dyner og puter. Oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap. 

Foresatte har som vanlig alt ansvar for egne barn på tur med oss.

Helga er helt alkohol- og skjermfri :)

Vi skal kose oss nesten glugg ihjel. Her er planen for helga:

Fredag: 

 • Reise i privatbiler ned til Sjøstrand utenfor Kristiansand (noen billøse familier skal vi også klare å få med oss i en liten buss som leder Frank kjører).
 • Innlosjering på rom (lederne har på forhånd satt opp en romplan etter å ha sett på hva som vil være mest hensiktsmessig. Familier med de yngste barna plasseres av sikkerhetsgrunner alltid i hovedhytta og må derfor være innstilt på å dele soverom/sovesal.)
 • Sein middag som lages i fellesskap. Kanskje rett og slett en pølsefest? Enestående familier står for innkjøp til dette.
 • Sosialt samvær med prat, kortspill o.l. til leggetid.

Lørdag:

 • Felles frokost og matpakkesmøring.
 • Felles avreise for besøk i Kristiansand dyrepark. Felles matpakkelunsj i parken.
 • Middag som lages i fellesskap når vi er tilbake på Sjøstrand. Kanskje taco? Enestående familier står for innkjøp.
 • Lørdagsgodterier og hygge. Enestående familier står for innkjøp.
 • Enkel kveldsmat ordnes til egne barn.

Søndag:

 • Felles frokost. 
 • Etterhvert vasker vi oss ut av rommene vi har benyttet. Alle store og små forventes å bidra til dette også :)
 • Hjemreise.

Du tar med: Klær etter vær. Laken og soveposer/sengetøy. Vannflasker og termos til kaffe/te. Liten sekk til matpakker o.l. når vi er i dyreparken. Egen mat og drikke til frokost, lunsj og kveldsmat gjennom helga (Enestående familier ordner det som trengs til middager, lørdagsgodterier, saft og kaffe). 

Kiosk: Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle som vanlig til å unngå kioskhandling i parken. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på tur med oss, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Har du ikke tilgang på bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. 

Oppmøte: Klokkeslett og sted for felles avreise fredag ettermiddag kommer.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person som betales ved oppmøte. Prisen inkluderer overnattinger, middager, lørdagsgodteri, saft, kaffe og inngang i Dyreparken lørdag. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet der til å skrive ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, f.eks: Har ikke bil.

Umiddelbart etterpå vil du se en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Som vanlig er det anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. De ca 30 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 28. august. Vi vil prioritere familier fra Sandefjord, Tønsberg og Larvik som ikke har vært med i det siste/er nye.

Står du fortsatt på ønskelista etter plassene er fordelt, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall får ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. En slik telefon kan komme helt frem til dagen før vi reiser, så vet du det.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen de frivillige lederne på turen som også har med sine barn

Frank og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

6. sep - 8. sep 2019

Klokkeslett

16:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6, Kristiansand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 19. august
20:00
Slutt: 26. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding