Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Gøy på landet 13. mai

Sandefjord og Tønsberggruppa trives ute - nå drar vi snart på landet og hygger oss med hest!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som har lyst til å prøve seg på hesteryggen.

Hva skjer'a?

Torsdag 13. mai skal vi igjen kose oss en tre timers tid på Grorud gård! Adresse: Grorudveien 50, 3158 Andebu.

Hestene er erfarne skolehester og er trygge og rolige.

Det er lagt opp til at kun barna rir, siden det er begrenset antall hester. Foreldre går ved siden av og leier hesten.

Det er en stor ridehall på stedet, men for turopplevelsens skyld kommer vi nok til å gå på skogsstier og nyte skogens ro og fuglekvitter :)

Når ridningen er ferdig, sørger vi for at grillen er varm og pølsene klare til steking.

Vi slår litt på stortromma for å gi opplevelsen til flere og legger opp dagen i to puljer:

1: Kl 10 - 13 og 2: Kl 14 - 17. 

Er du ny i Enestående familier, er denne dagen en superfin anledning til å bli litt kjent med tilbudet vårt og ikke minst andre voksne som også er mye aleine med barna sine.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND.

Ta med deg: 

  • termos med kaffe/te/kakao
  • vannflasker
  • ketchup og sennep om du vil
  • klær etter vær
  • støvler (evnt ridesko om du har)
  • gjerne tynne vanter/hansker og egne hjelmer til barnet(a). Sykkelhjelm går fint.

Lederne tar med til alle: 

  • pølser og tilbehør

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Direkte på gården, Grorudveien 50. Klokkeslettet vil avhenge av hvilken pulje du får plass i og vil stå i bekreftelseseposten fra oss.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr ridende barn. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 grorud

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på, f. eks om ønsket pulje. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser i begge puljene. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 7. mai og du mottar da både SMS og epost.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vårhilsen fra

Nina m/ flere

Sandefjord og Tønsberggruppa

Informasjon

Dato

13. mai 2021

Klokkeslett

10:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

45610952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. mai
13:02
Slutt: 7. mai
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding