Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Bålkos og juletrehogst 12. desember

Sandefjord og Tønsberggruppa liker seg i skauen - bli med på bålkos og juletrehogst!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Søndag 12. desember kl 11 møtes vi på tunet hos Elisabeths Jul på Fevang i Sandefjord.

Felles juletrehogst er superkoselig og en fin anledning til å bli kjent med andre enestående pappaer og mammaer. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

I Elisabeths juleskog finnes furu og vanlig gran. Ferdighogget edelgran selges på låven. Edelgran er imidlertid dyrere og ikke en del av vårt tilbud her. Juletrefeltene ligger i fine skogsomgivelser og du vil se mange trær merket med fargede bånd. Det er disse som er anbefalt for hogst i år. 

Hva skjer'a? Når alle familiene er på plass på tunet og hilserunden er tatt, tusler vi avgårde i samlet flokk.

Vel fremme i skogen etter 15 minutters tid, finner vi først frem til bålplassen. Det er opparbeidet mange bål med benker rundt. Her griller og koser vi oss en times tid. Nissen pleier også å komme på besøk med en liten overraskelse til barna.

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet hvor det mye å velge mellom, så beregn god tid til å finne det perfekte treet til akkurat din familie. Treet du og barna dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Når det er på tide å tenke på hjemturen, sier du i fra til oss og tar med deg treet tilbake til gården. På låven der sier du at du med Enestående familier denne dagen, blir krysset av på navnelista de har fått av oss, får treet ditt målt og så er det bare å få det med seg hjem i bilen.

Ta med deg:

  • Bålmat til deg og dine.
  • Varm drikke og vannflasker.
  • Sitteunderlag eller lignende.
  • Håndsag, om du har.
  • Tau/stropper om du skal frakte treet hjem på biltaket ditt.
  • Nok klær. Vi er ute hele tiden, uansett vær.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Seinest kl 11 på tunet hos Elisabeths Jul. Lederne har på røde luer og er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen. God jul :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Cecilie og Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

12. des 2021

Klokkeslett

11:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cecilie og Nina

45610952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Raveien 488, Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 8. november
8:00
Slutt: 26. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding