Sandefjord- og Tønsberggruppa drar på hyttetur

Mandag 11. juli reiser vi i Sandefjord- og Tønsberggruppa til Sæteren gård i Bærumsmarka. Her skal vi være i tre dager (fram til torsdag 14. juli), og kose oss med utendørsaktiviteter, lek og avslapning. Turen passer for familier med barn over fem år, som er glade i friluftsliv og utendørsaktiviteter. Alle som skal være med, må dessuten kjenne at det er ok å dele soverom med flere av familiene som er med på turen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Sæteren gård er eid av Turistforeningen, og har mange morsomme aktivitetsmuligheter å by på, som pilelabyrint, eventyrsti, aktivitetstårn med mer. Vi har leid hovedhuset og tre flermannsrom i sovehuset. Sovehuset er innredet med familiekøyer, og det er også toaletter her. I hovedhuset er det kjøkken, spisesal og oppholdsrom. Du kan også lese om Sæteren gård her.

 

Måltidene på turen spiser vi sammen. Alle må ta med seg brød og pålegg eller lignende til frokost, lunsj og kveldsmat alle dagene til seg og sine. I tillegg må alle ta med grillmat til egen middag den første dagen. Det er drikkevann på stedet, men vil du ha noe annet enn vann til måltidene, så ordner du dette selv. Lederne tar med pizza og taco til middag til alle de to siste dagene. Meld fra dersom det er spesielle hensyn som må tas med tanke på maten (matintoleranse el l.)

 

På området er det en elv med kaldt vann. Her kan de tøffeste av oss få seg en frisk dukkert. Ved fint vær tar vi nok også turen gjennom skogen til et badevann ca 2,5 kilometer fra gården.

 

Pakkeliste:

 • Grillmat og tilbehør til middag første dag
 • Brødmat eller annet som egner seg til frokost, lunsj og kveldsmat
 • Det du liker å drikke (Selvfølgelig alkoholfritt)
 • Sengetøy (Dynetrekk, laken og putevar til 120-seng og eventuelt enkeltseng)
 • Håndkle og eventuelt badetøy
 • Eventuelt nattøy
 • Klær som egner seg på tur. Husk at det kan være godt med litt varme klær på kvelden!
 • Regntøy
 • Toalettsaker
 • Solkrem og myggspray
 • Ryggsekk
 • Drikkeflaske
 • Litt godteri til kvelden

 

Oppmøte:

Deltakerne må selv sørge for transport denne gangen. Oppmøte er 11. juli kl 15.00 på Øverland utfartsparkering, med adresse Gamle Ringeriksvei 122, 1356 Bekkestua. Innkjøringen til parkeringen er skiltet fra hovedveien. Parkeringen er skiltet med parkeringsforbud nattestid, men dette gjelder ikke overnattingsgjester på Sæteren gård. Det er ikke nødvendig med parkeringsbevis.

Fra parkeringen er det to kilometer å gå til Sæteren gård, men det står traller på parkeringsplassen, som vi kan dra bagasjen vår på.

Avreise fra gården er kl. 12.00 avreisedagen. Før avreise må vi vaske oss ut av rommene vi har brukt. Dette gjøres i fellesskap av alle oss som er med på turen.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå handling på stedets kafé, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, maks 300,- pr. familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse. (Det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser e-post kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter at fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ragnhild og Cecilie

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

11. juli - 14. juli 2022

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cecilie, tlf 413 25 013 eller Ragnhild, tlf 932 39 929

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Gamle Ringeriksvei 122

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 20. juni
21:00
Slutt: 27. juni
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding