Hortensgruppa reiser til langesund badepark med buss mandag 27 juli.

Langesund badepark

Hortensgruppa drar til langesund badepark mandag 27 juli å koser oss. Denne dagen tar vi felles buss

Hortensgruppa drar til langesund badepark -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier , men det er  ikke så mange basseng for de aller minste.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 27 juli drar vi til langesund badepark. Siden finværet uteblir så får vi dra på badeland isteden.  Der skal vi  hygge oss sammen hele dagen.

Alle tar buss denne dagen. Bussen går fra Horten rutebilstasjon 9.30. Den returnerer fra langesund 17.30. 

Vær presis. Bussen venter ikke.

Det er lurt å spise frokost hjemme eller ta med noe enkelt å spise på bussen. Kanskje  ha med noe som dere kan spise på veien hjem også. 

Det blir pizza å spise denne dagen. De med allergi må gi beskjed. Vi er i langesund ca 10.45. Badeparken åpner kl 11. Når vi er framme så går vi inn og alle får armbånd til å komme seg inn og til skap.

Vi bader å koser oss fram til kl 13. Da spiser vi forhåndsbestilt pizza. Vi sitter samlet mens vi spiser så får vi mulighet til å bli litt kjent også. Når vi er fedig spist så hopper vi i bassenget igjen.

Bussen går kl 17.30 så dere må selv passe på så dere får tid til å dusje o.l og kommer i tide til bussen.

Det er desverre ikke lov å ha med medbrakt mat. Men dere må ta med dere en flaske til vann. Dere får en flaske brus til mat men den holder ikke en hel dag. Det går ann å svømme ut ,og der er det mulig å ligge på land å sole seg eller slappe av hvis det er fint vær. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Badetøy,drikkeflaske og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Bussen går 9.30 fra Horten rutebilstasjon. . Lederne er lette å få øye på i rød t-skjorte.  Ved  oppmøte  betal via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8035 langesund bad .IKKE betal før dere kommer. Det koster 50 kr denne dagen. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 24 juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Camilla og Monica

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Horten og Nedre Glomma

Informasjon

Dato

27. juli 2020

Klokkeslett

9:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Camilla 

Telefonnummer 94094081

E- post horten@enestaaendefamilier.no

Sted

Stathelleveien 35, 3970 langesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 19. juli
0:00
Slutt: 24. juli
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding