Gåtur og bålgrilling i Vearskogen

Sandefjord og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som er vant til tur og mark.

Værforbehold, ved dårlig vær finner vi på noe innendørs.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19 september mars drar vi på tur til gapahuken på Vear. Det tar ca. 40 minutter å gå i rolig tempo. Vi lager bål og varmer medbrakt mat.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikke og bålmat

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen Vear idrettshall. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og går inn i skogen.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Melder du din interesse etter at de 20 plassene er passert, registreres du på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.  

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Ragnhild og Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

19. sep 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Ragnhild Negård

Telefonnummer 93239929

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Vear idrettshall

Antall plasser: 20 Gjenværende: 9

Pris: 0

Start: 14. september
12:00
Slutt: 19. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding