Sandefjord

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Sandefjord!

Vi ønsker nye og 'gamle' deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn og opplever deg litt alene i foreldrerollen. Når du får plass på en aktivitet, møter du opp med barna dine og treffer andre enestående voksne med barn / ungdom.
Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn. 

Aktivitetslederne du møter er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset og nå bruker litt av fritiden sin sammen med egne barn til å skape nettverksbyggende Enestående familier-aktiviteter i nærmiljøet.

I Sandefjordsgruppa arrangeres aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier.

Noen av de planlagte aktivitetene fremover er:

18. juni – Bø Sommerland

8. juli – Minigolf

9. juli – Foldvik Familiepark
August – Telttur
15. august – Alpakkavanding på Mønnerød gård
20. august – Sjørøvertokt
September – Kunstkurs, ridning
Oktober–Desember – teater, kino, badeland og annet moro

Vi vil ha nytt planmøte i løpet begynnelsen av høsten der vi planlegger neste halvårs aktiviteter. Deltakere er velkomne til å sende forslag og ønsker til sandefjord@enestaaendefamilier.no

Vi sender ut nyhetsbrev hver gang en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Nyhetsbrevet går til alle som har registrert seg med en brukerkonto og huket av for Sandefjord. Det er ca. 750 familier som mottar nyhetsbrev fra oss ved utgangen av 2022.  

IOGTs tilbud Enestående familier startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn aktivitetsleder. Trykk på fanen 'Lokale grupper' for å se hvordan tilbudet har spredt seg med nye grupper mange andre steder i landet.

De fleste av aktivitetene gjennom et år har begrenset antall plasser. Å fordele tilgjengelige plasser så klokt og rettferdig som mulig slik at nye folk også blir inkludert, tar vi på største alvor. Alle som melder interesse skal få være med på noe i løpet av et år. 

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne.

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldingen viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranden eller på telttur. Alle som har fått plass på aktiviteten vil da få beskjed. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen de frivillige aktivitetslederne i IOGTs Enestående familier Sandefjord

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Cecilie tlf: 413 25 013

Guro tlf: 917 23 683

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude Roland Sletteberg  976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter