Skiensgruppa inviterer til matkurs for små sjefer lørdag 27. oktober

Er dere klare for et morsomt matkurs for små barn (3 til 8 år)?!

Vi er så heldige å få Maria Øyehaug, gründer bak virksomheten GodStart til å komme til Skien å holde kurs for oss. Her lager barna (matsjefene) maten mens de voksne assistenter.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Dette er et enkelt og positivt ernæringskurs som tar sikte på å fremme matglede gjennom positive matopplevelser i fellesskap med andre. Fokus er på gode sanseopplevelser og mestringsfølelse.

Her blir det 4 matstasjoner som alle får prøve seg ved gruppevis samt et sansebord hvor man kan bruke alle sansene (se på, ta på, lukte og smake) i pausene.  

Vi avslutter med et hyggelig måltid sammen.

Diplomer til alle små matsjefer

Kursholder er Maria Øyehaug, 34 år gammel og bosatt i Moss. Hun har utdanning inne ernæringsfysiologi og barnepsykologi. Ved siden av GodStart jobber hun i barnehage og er ernæringsrådgiver ved helsestasjonen i Moss. 

Det er begrenset med antall plasser, så bare hiv deg rundt å meld på deg og dine. Husk at dette er et tilbud til familier med barn fra 3 til 8 år, så denne dagen det ikke mulig å melde på eldre barn.  Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste - og de som får plass vil få beskjed på epost innen lørdag 20. oktober. Har du fått plass men blir forhindra fra å komme så gi beskjed tidligst mulig så andre kan få glede av dette tilbudet.

Oppmøte: Kl 11.50 utenfor IOGTs lokaler i Eek-gården ved handelstorvet/Arkaden i Skien (adresse: Rådhusgata 2).

Ta med: Alle får låne forklær, men la gjerne barna ha på klær som tåler litt søl.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr barn. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du står på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Håper å se deg og dine!

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

27. okt 2018

Klokkeslett

11:50 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla Hauge 

90 89 41 06 

skien@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 4. oktober
20:43
Slutt: 25. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding