Skiensgruppa inviterer til Findal gård

Skiensgruppa inviterer til et gårdsbesøk på Findal Gård!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8. desember møtes vi på gårdstunet til Findal Gård. Les gjerne mer om Findal gård her!

Oppmøte: Kl 17 på gårdstunet til Findal Gård. Adresse er Voldsvegen 531, 3739 Skien. Her hilser vi på hverandre før vi spiser, og så tar vi turen rundt på gården for å hilse på dyra og vi får en omvisning. Bilen parkerer du opp på tunet etter instrukser fra de som driver gården, der samles vi for en hilserunde. 

Ta med: Godt humør og passende klær etter vær, vi skal være mye ute! Sitteunderlag kan være greit å ha om dere har. Til fellesmåltidet samles vi oss rundt bålpanna og griller pølser på pinne. e.l. Det blir også deilig varm kakao/kaffe for de som liker det. Hvis været er dårlig sitter vi inne i varmen og koser oss med maten. Vi holder mat og drikke, så dere behøver ikke å ta med. Det blir også noen runder på gården med firehjulingen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris:  Dette er et gratis arrangement.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Camilla og Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. des 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Nina

90894106 og 98075317

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Voldsveien 531

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 24. november
22:30
Slutt: 4. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding