Skiensgruppa inviterer til bading og konsert 18.august

Skiensgruppa tar en dag til på Falkum bad med niste, bading, lek og konsert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. august tar vi igjen turen til Falkum bad. 

Vi koser oss med niste, lek, bading fram til ca kl 19 og går da samlet opp til stevneplassen.  Kveldens band er Zadeking og cir.cuz. Ønsker du bare være med på Falkum bad er det selvfølgelig helt ok. 

Ta med: mat og drikke etter eget ønske, badetøy, skeinebrett/ ball/ badminton/ catchball eller annet gøy som kan lekes med på grassletta.

Oppmøteplass: kl 16:30 på parkeringa ved Kiwi, opp mot svingen ved Hjalmar Johansensgate/Falkumlia. Vi går samla ned til Falkum bad. Blir du forhindra eller forsinka så gi beskjed tidligst mulig. 

Dette arrangementet er gratis. Blir du med på konsert så husk å vente med karuseller og andre fristelser til etter konserten. Da er arrangementet over for vår del. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

18. aug 2018

Klokkeslett

17:00 - 20:01

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine

95211243

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Kiwi falkum

Pris: 0

Start: 13. august
20:01
Slutt: 17. august
22:01

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding