Skiensgruppa inviterer til bading og familiejulebord 12. desember!

Skiensgruppa inviterer til bading og familiejulebord i Badeparken i Langesund!

Aktiviteten passer for alle familier som liker å bade og å nyte god mat!

Nye og gamle familier er like velkomne:-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12. desember tar vi turen til Langesund for førjulsmoro!

Vi møtes kl 11 utenfor Badeparken. Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen:-) Vi bader og koser oss før skifter og skal spise. Vi har reservert plass på familiejulebordet kl 14.00, da må vi være klare for julebord. Julebordet inneholder varme og kalde retter og dessert.  Vi holder på til ca. kl 16. og avslutter dagen etter mat, men er det noen som har lyst til å bade mer, så er badeparken åpen frem 20.00. Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små.  

Ta med deg: Badetøy/håndkle, alt du og dine trenger til badingen og skiftetøy til julebordet. Det er frivillig å pynte seg, men unasett spiser vi ikke i badetøy/badekåpe. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.00 utenfor inngangen til Badeparken i Langesund. Leder for dagen er lett å få øye på med rød ryggsekk.  Her tar vi en hilserunde før vi går inn.

Hvordan komme seg til Badeparken:

Med bil: Følg E18 til Friervegen/Heistaddalen i Porsgrunn. Ta avkjøringen 50 fra E18 mot Brevik/Heistad.

Ta Rv354 til Stathelleveien i Langesund (9,8 km).

Med buss: Rutetabeller for lokale bussruter i Grenlandsområdet finner du her.

Foreslått deltagerpris: Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Julebord. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender at epost fra oss havner i søppel/reklame hos mottager og den er lett å overse om man leser epost kun via mobilen).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Det er begrenset med plasser og de fordeles så klokt som etter endt påmeldingsfrist. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillige leder Camilla 

Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

12. des 2021

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90894106

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Badeparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 24. oktober
22:20
Slutt: 10. november
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding