Sandefjordsgruppa inviterer til pizza og kinofilmen Kutoppen

På Kutoppen sliter de med avlingen. Ingenting vil gro der lenger. Hva om det fantes et frø som kunne gro uten vann og sollys, kun med litt tørr jord? Den geniale oppfinnergrisen Albert Einswein har med sitt superfrø løsningen for KuToppen. Men ombord på det hypermoderne toget Metana blir frøet stjålet under meget mystiske omstendigheter. Hvem er den skyldige?

Nysgjerrig på hvordan dette går? Bli med oss i IOGTs Enestående Familier Sandefjord på kino, da vel!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19. mars møtes vi hos Perfect Pizza i Sandefjord sentrum kl. 14.00. Her skal vi spise pizza og bli litt kjent, før vi går i samlet flokk opp til kinoen. På kinoen får alle hver sin snacksmeny, også skal vi se filmen "Kutoppen - På sporet" kl. 16.20. Denne filmen passer best for litt yngre barn, og familier fra Sandefjord vil bli prioritert.

Gi beskjed i beskjedfeltet ved påmeldingen dersom du har en matintoleranse eller av andre grunner trenger at det tas hensyn i matveien. Lederne vil bestille pizzaene vi skal spise før vi kommer til Perfect Pizza denne dagen.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling ut over snacksmenyene man får. Dette av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 hos Perfect Pizza i Torggata 4 i Sandefjord sentrum. (Tvers over gata for McDonalds). 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse. (Det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker, og den er lett å overse om man leser e-post via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter at fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Guro og Cecilie

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående Familier Sandefjord 

Informasjon

Dato

19. mars 2023

Klokkeslett

14:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cecilie

Telefonnummer: 413 25 013

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Torggata 4, Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 13. mars
21:00
Slutt: 16. mars
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding