Sandefjordsgruppa inviterer: Badeland i Skien fritidspark 14. januar

Sandefjordsgruppa inviterer til en trivelig vintersøndag i det våte element :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 14. januar tilbringer vi i badelandet i Skien fritidspark. Badelandet er flott og har noe for alle, fra de helt små til tenåringer og voksne. 

Planen er at 40 store og små fra Vestfold  blir med oss denne vintersøndagen.

Vi lager oss en base oppe på terrassen inne i badelandet og har den gjennom hele dagen. Trappa opp dit er rett ved garderobedørene. Fra 13.30 - 14.30 koser vi oss sammen der med pizzabuffèt og brus. 

Erfaringsmessig blir vi en en god blanding av nye og 'gamle' familier med barn i alle aldre :) 

Kiosk: Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig alle voksne til å unngå kioskhandling når man deltar på aktiviteter i Enestående familiers regi.  

Ta med: Vannflasker, håndkle, såpe, badetøy. Har du helt små barn, du også ta med egne armringer og bleiebadebukse til barnet ditt. 

Oppmøte: Kl 11.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i gule vester med "Enestående familier" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi kjører avgårde i privatbilene våre.

I Skien fritidspark samles vi rett på innsiden. Her teller lederne opp og fikser deretter fargede armbånd til alle sammen. Når vi har fått dem på, er det endelig klart for å gå i garderoben :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person (inkluderer inngang, pizzabuffèt og valgfri 0,5 l brus). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding åpner tirsdag 2. januar kl 20: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på (matallergier, ny i Enestående familier o.l.). Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss blir tatt i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Melder du deg på etter passerte 40 plasser, registreres du automatisk på ønskelista.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Ingvild og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

14. jan 2018

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ingvild og Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Moflatveien 38 3733 Skien

Antall plasser: 40 Gjenværende: 5

Pris: Kr 50,- pr person

Start: 2. januar
20:00
Slutt: 13. januar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding