Sandefjordsgruppa går på kino - "Ferdinand" lørdag 30. desember kl. 13

Sandefjordsgruppa går Hjertnes kino i Sandefjord lørdag 30. desember og ser filmen Ferdinand sammen.  En helt ny Ferdinand-film! Etterpå går vi og spiser på Kokeriet, hvor vi har bestilt juletallerken til alle. Påmelding åpner 27. desember 2017 kl. 17. Sjekk gjerne på forhånd at din påloggingsinformasjon fungerer.

Les gjennom hele denne informasjonen før du melder på deg og dine!

Vi har et begrenset antall billetter - akkurat så mange plasser som er tilgjengelig for denne aktiviteten. Det er ikke mulig å få billetter på annen måte enn det antall plasser som er tilgjengelige i verktøyet her.  Er det ikke nok billetter til deg og dine - skriv deg på ønskeliste, så tar vi kontakt hvis det åpner seg en mulighet. Påmeldingen åpner 27. desember kl. 17, og det er "først til mølla", denne gangen.

Ferdinand, tyren med det store hjertet som heller vil lukte på blomstene enn å sloss med de andre oksene blir ved en feil oppfattet som et stort og farlig dyr og tatt til fange for å delta på tyrefekting.

En ny versjon av en hjertevarm historie!  Fast bestemt på å vende hjem og tilbake til familien, begir Ferdinand seg ut på et fantastisk eventyr sammen med en flokk med herlige nye venner. Filmen er tillatt "for alle", du kjenner ditt barn best selv, om en film på 1t 48 min. blir en fin opplevelse for dere sammen med oss. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

Som for alle våre aktiviteter ber vi om at eventuelle kioskbesøk venter til dere er på vei hjem. Familier på tur med oss har ulik økonomi.  Ta gjerne med en kjærlighet fra julestrømpa eller lignende, mens popcornmenyer kan vente til en annen dag. Snakk gjerne med barna om det på forhånd.

Oppmøteplass: Lørdag 30. desember møtes vi i foajeen på Hjertnes kino kl. 12.30, hvor lederne er lette å få øye på i gule vester. Her tar vi en hilserunde, prater og fordeler billetter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne gangen er det ingen egenandel. En hyggelig juleaktivitet uten kostnader. Det er viktig at vi får benyttet alle billettene.  Si derfor fra med en gang om du ikke kan komme likevel, slik at noen andre kan få muligheten.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Si fra om matallergier, hvis det er noen! Maten er forhåndsbestilt, og det er viktig at vi får gitt beskjed til kjøkkenet på forhånd.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Liselotte og Ingvild

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

30. des 2017

Klokkeslett

12:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 950 24 333

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandefjordsveien 3, 3208 Sandefjord

Antall plasser: 30 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 0

Start: 27. desember
17:00
Slutt: 29. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding