Sandefjord- og Tønsberggruppa: Vi drar til seters lørdag 20. juli

Sandefjord- og Tønsberggruppa drar til seters lørdag 20. juli - blir du med, du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

NB: Aktiviteten er denne gangen for familier som kan ta seg til Nordgardsetra i Lardal på egenhånd.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 20. juli drar vi til Nordgardsetra, en 4H-seter som ligger i skogen innenfor Vindfjelltunet gjestegård i Lardal (Larvik kommune).  Vi får høre om setra, møter dyra, de som vil kan gå tussestien, tygge på et strå, gå på utedo, klø grisen eller klappa en sau.  Kan hende blir det mulighet for aktivitet som spikking, toving el.l.

De som vil, kan få rømmegrøt, kaffe og vaffel som en del av arrangementet, ellers har vi med matpakke, vannflaske eller hva du synes du og dine trenger. Setra har et enkelt utvalg, og denne gangen kan vi ikke tilpasse til allergier o.l. Solkrem kan også være et bra tips!

Det er mulig de fyrer opp bakerovnen denne dagen, i så fall skal vi høre om vi kan få lage noen ting i den.

Arrangementet slutter kl. 14  (de som vil, kan være igjen litt til, om man vil. Setra stenger kl. 16)

 

Ta med: Drikkeflasker, matpakke om du vil supplere grøt og vaffel. Solkrem?  Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11 på Nordgardsetra. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr bil koster det å passere bommen opp til setra.  I bommen aksepteres kun kort.  Siden deltakerne kjører selv og passerer bommen på egen kostnad, er det nok som deltakerpris denne gangen.

De som ønsker litt fysisk aktivitet, kan sette bilen ved Vindfjelltunet gjestegård og gå turen opp til setra.  Det er ca 2 km.  Husk å beregne ekstra tid, så dere er på setra når vi begynner kl. 11.

For dere som ønsker å kjøre opp:  Ved Vindfjelltunet gjestegård går veien opp til høyre over en liten campingplass. Så kommer du til bommen  (40 kr med bankkort). Deretter følger du veien rett fram oppover, og kommer til et skilt som angir at du kan parkere. Sett bilen her, og dere kan lett gå de siste metrene til setra, som dere ser fra p-plassen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig senest 10. juli. Dersom mange vil være med, vil vi prioritere familier fra Sandefjord- og Tønsberggruppa som ikke har vært med på så mye, i det siste.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det, om vi ringer deg!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder

Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

20. juli 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 95024333

E- post Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 2. juli
8:15
Slutt: 20. juli
8:15

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding